Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

57. ročník filmového festivalu v Karlových Varech se blíží ke konci. I proto si spousty celebrit nenechaly ujít jeden z posledních večírků, který proběhl na nejznámější karlovarské rozhledně Diana, odkud se hluk z hudební show jen těžko dostane do centra lázeňského města.

Jak už to tak bylo v minulých letech, tak i letos bylo na večírku o zábavu postaráno. Na starost jí měl nejen moderátor Ondřej Sokol (52), který svým výstupem rozesmál všechny přítomné, ale také svérázný frontman kapely Mig 21 Jiří Macháček, který slaví ve Varech každoročně své narozeniny.

Ač večírek probíhá na kopci, který je obklopený lesem, tak se celebrity opět hodily do gala a dámy obuly i vysoké podpatky.

Velmi to slušelo herečce a zpěvačce Yvettě Blanarovičové (60) v růžových šatech, výraznou červenou zvolila herečka Sara Sandeva (26), která přišla s Jakubem Prachařem (40). Nepřehlédnutelnou róbu oblékla herečka Eliška Křenková, která měla k barvě šatů také výrazný makeup. Vlasy si nechala načesat do mokrého looku.

Tento večírek si nenechal ujít ani prezident festivalu Jiří Bartoška, který se skvěle bavil. Podívejte se, kdo další na jeden z posledních mejdanů letošního filmového festivalu dorazil.

Reklama

Další články

Načítám