Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Než Tereza Pergnerová (49) přijala nabídku uvádět nováckou reality show Farma, protože není jen skvělá moderátorka, ale hlavně matka Samuela a Natálky, musela pro své děti zorganizovat hlídání. Naštěstí má oporu v rodině, která jí s péčí o ně ráda pomůže a ona se tak může věnovat obnově své kariéry.

„Mám dvě děti, takže povolám dědečka, který mě zastoupí jako řidič a bude muset vozit Samuela do školy. Jinak své mateřské povinnosti, co se týká Samovy školy, jsem schopná řešit po telefonu. A co se týče Natálky, ta bude občas jezdit se mnou na farmu. Myslím si, že to zvládneme,“ řekla Pergnerová, která nedávno nafotila nové fotky, na kterých vypadá víc než dobře.

„Když děti nebudou se mnou, budou se o ně starat babička nebo tatínek. Rozhodně ne žádné chůvy,“ dodala Tereza, která, i když se s partnerem Jiřím Chlebečkem rozešla, setkávání s dětmi mu neodepírá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám