Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ricky Martin (52) oznámil konec vztahu se svým manželem, syrsko-švédským umělcem Jwanem Yosefem. Manželé se seznámili na Instagramu a společně si pořídili dvě děti. Jejich vztah končí respektem a láskou.

Ricky Martin a Jwan Yosef mají společně dceru Lucii (4) a syna Renna (3), sám zpěvák měl ještě před manželstvím jako svobodný muž dvojčata Mattea a Valentina (14). A právě děti jsou zmíněné i ve společném prohlášení teď už bývalého páru, které sdíleli na sociální síti. „Rozhodli jsme se ukončit naše manželství s láskou, respektem a důstojností k našim dětem a s úctou k tomu, co jsme jako pár prožili za všechny ty úžasné roky,“ napsali manželé.

„Naším největším přáním je teď pokračovat ve zdravé rodinné dynamice zaměřené na smír a přátelství, abychom pokračovali ve společné výchově našich dětí a zachovali si úctu a lásku, kterou k sobě chováme,“ pokračovali muži. Ricky a Jwan se seznámili v roce 2015, o rok později přiznali zásnuby a v lednu roku 2018 i tajnou svatbu. Předtím žil Ricky Martin v dlouholetém vztahu s ekonomem Carlosem Gonzálezem Abellou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám