Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec a komik Tomáš Měcháček je v Karlových Varech, kde má za sebou nejeden večírek, které k filmovému festivalu zkrátka patří.

Zřejmě po jednom ze sedánků s přáteli se v noci vydal na hotel, kde je ubytovaný. Jak už to tak někdy bývá, tak si během cesty potřeboval ulevit a vymočil se u schodů. Čehož si ale všimli paparazzi, kteří neváhali a Tomáše vyfotili. Fotky se pak druhý den objevily v médiích.

„Nemočil jsem na ulici, ale do křoví vedle schodů. A nenačapali mě, ale pronásledovali mě. Kdo říkal, že nechcal v křoví, chčije tam doteď. Jsem Měcháček, ne měch,“ svěřil se Tomáš pro Super.cz s tím, že ho titulky v novinách pobavily.

„Ráno jsem se probudil, žádné titulky jsem neviděl. Jel jsem učit do našeho divadelního spolku. Potom jsem se to dozvěděl a hezky jsem se pobavil,“ prozradil.

Pokud jde o ženu, která byla také na jedné z fotografií, tak nešlo o nikoho neznámého, ale komičku Nelu Berg, se kterou se zná. „Dcera mého kamaráda mě tahala domů a já ji odmítal. Je to skvělá stand-upistka. Přijďte se podívat na její představení,“ řekl Tomáš, který Nelu potkal i na večírku, kde vznikl tento rozhovor. „My jsme se potkali, povídali si a šli jsme,“ řekla nám Nela s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám