Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poprvé od svého odchodu do sportovního důchodu se Roger Federer (41) dočkal na wimbledonském centrálním kurtu bouřlivých ovací vestoje. Není divu, že emoce zafungovaly a legendární tenista byl viditelně dojatý. Jedenačtyřicetiletý rodák ze švýcarské Basileje se poprvé od loňského září, kdy ukončil kariéru, vrátil na místo, kde získal osm titulů. Setkal se zde mimo jiné i s princeznou Kate (42), s níž jej pojí dlouholeté přátelství.

Federera tak před začátkem úterního zápasu čekalo krásné přivítání nejen od publika, ale rovněž od Catherine, vedle níž zaujal místo v královské lóži a s níž si často povídal. Nebylo pochyb, že si skvěle rozumí. Rogera ovšem doprovázela jeho manželka Mirka (45), která už zřejmě podobné nadšení ze setkání s Kate nesdílela. Alespoň soudě podle jejího výrazu.

Bývalá tenistka slovenského původu, s níž má Federer třináctiletá dvojčata Mylu Rose a Charlene Rivu a ještě devítiletá dvojčata Lea a Lennyho, dokonce v jednu chvíli vypadala poněkud nazlobeně, že se její manžel věnuje více Catherine, než jí. Zdálo se, jakoby se Roger celou situaci pokušel vyžehlit, ale jeho žena zachovala kamennou tvář.

Zahraniční tisk připomenul, že tenisovou fanynku Kate, která si Wimbledon nenechá nikdy ujít, s Rogerem pojí letité přátelství. V roce 2017 dokonce porušila protokol, když mu dala tři polibky na tvář během gratulace k jeho osmému titulu z Wimbledonu v roce 2017.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám