Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Karlovy Vary za sebou mají další festivalový den. Bohatý program přitom nenabízejí pouze promítací sály, ale také místní podniky. Možností je spoustu, nejoblíbenější je ale bar v Grandhotelu Pupp.

Nejen že dovnitř mají média vstup zakázaný, ale navíc každý návštěvník potřebuje speciální „povolenku“, a být viděn při příchodu do tohoto baru tak má punc jisté prestiže. Co na tom, že odchody už někdy bývají méně hvězdné.

Včera v noci z Puppu odcházeli mimo jiné Jirka Mádl (37), který si na cestu vzal lahev něčeho dobrého, skvěle se bavila partička ve složení Renata Langmannová (37), Ondřej Novotný (46) a Zorka (33) a Míra (40) Hejdovi a na cigaretu před bar si s přáteli zašla Nikol Moravcová.

Denisa Nesvačilová (32) odcházela až kolem třetí hodiny ranní a při posezení v hotelovém lobby se jí nešťastně vyhrnula sukně až k pasu a Emma Smetana (36) s Jordanem Hajem si příjemný večer protáhli dokonce až do páté hodiny ranní.

Reklama

Další články

Načítám