Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Druhá vicemiss soutěže krásy Česká Miss 2019, která v tomtéž roce zvítězila i ve světovém klání Miss Global, se už za dva měsíce stane vdanou paní. "Přípravy jsou už v běhu, už jen ušít svatební šaty," řekla Super.cz Karolína Kokešová (28).

I v návrhářce, které je svěří, má jasno. "Bude mi je šít Zuzana Lešák Černá, známe se už dlouho, jsme kamarádky. Šaty od ní jsem měla už na Miss Global a přinesly mi štěstí. Tak věřím, že i manželství mi díky těm šatům vydrží," svěřila Super.cz Karolína, která byla i jednou z hvězd návrhářčiny přehlídky na karlovarském filmovém festivalu. Vynesla dost odvážné kousky.

"Chtěli jsme svatbu stihnout do roka a do dne, což vyjde, protože jsme se zasnoubili v říjnu a svatba bude v září," prozradila Karolína. Jasno má jasno i o budoucím příjmení. "Protože mě všichni znají jako Koki, tak bych si ráda své příjmení nechala, takže budu Snášel Kokešová," objasnila s tím, že děti hned po svatbě s partnerem neplánují.

V našem rozhovoru jsme si povídali i o její mladší sestře, která kráčí v jejích stopách. Dostala se do finále soutěže krásy Dívka roku. "Moc jí fandím a dávám jí cenné rady, které by mohla využít. Ale musí makat," řekla nám Karolína.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám