Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se, že mezi světovými celebritami není o mnoho více šťastnějších párů. a Victoria (50) Beckhamovi dnes slaví 24. výročí svatby a navzájem se na sociálních sítích zahrnuli láskyplnými vzkazy.

Moc lidí jim jejich lásku nepřálo, jak ostatně před časem prozradila sama Victoria. Prý proto, že David není vtipný a ona se vůbec nesměje. Přesto se ti dva 4. července roku 1999 vzali a čekal je pohádkový společný život. Nejen, že si díky svým majetkům mohli dopřát prakticky cokoliv (jen veselka prý vyšla na neuvěřitelných v přepočtu více než 22 milionů korun), ale také se do šťastného vztahu narodily čtyři děti, tři synové a jedna dcera.

A právě dnes si ti dva vyznávají lásku, kterou k sobě stále cítí. Victoria Beckham na svém profilu sdílela několik fotek, kde se manželé drží za ruce nebo společně pijí alkohol a svému muži napsala, že se s ním pořád směje a moc ho miluje.

On naproti tomu na svou sociální síť umístil starší fotografii, na které jsou David a Victoria o dost mladší a v náruči každý drží štěně. „Tento den, 4.7.99. 24 let a pořád to pokračuje. Nejlepší ženě, mamince a parťákovi na pití. Miluji tě moc,“ napsal David manželce. Páru popřála například Eva Longoria a také jejich děti. Victoria dokonce sdílela příběh, ve kterém dcera Harper rodiče obdarovala dárkovými taškami a napsala, že jsou nejlepší rodiče na světě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám