Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Aneta Christovová má díky svému tatínkovi bulharské kořeny. V této zemi nějaký čas žila, a tak není divu, že se ráda vrací na tamní pláže. A rozhodně na sebe umí strhnout velkou pozornost mužů, ale i žen.

Spodky mám plavky, ale vršek je podprsenka. Možná jsem si měla vzít jinou podprdu, ale tahle sportovní podprda je bez kostic, takže mi je to pohodlné, i když v ní mám takový uplandaný prsa,“ smála se Aneta, která si užívá volných dní.

Jak se nám svěřila, už se zásadně neopaluje nahoře bez. „Měla bych až po kotníky dva bílé pruhy přes celý léto. Vypadala bych jak špatně natřený plot, a taky bych na ně nerada chytla nějakýho žraloka,“ dodává s nadhledem.

Co ji letos překvapilo, je fakt, že bulharské pláže zejí prázdnotou. „Je tu špatná sezona, Češi rušili zájezdy kvůli zničené Kachovské přehradě na Ukrajině. Psalo se, že moře bude kontaminované. Sezona se tu nerozjela, ale nic takového tu není. Moře je čistý, krásný a pěkný.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám