Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z největších hudebních hvězd Pink (44) se momentálně nachází u našich sousedů v Rakousku, kde společně s rodinou podniká výlety na kole, obdivuje tamní historické památky a po večerech ji to například táhne i do vinných sklípků. Nastal však i jeden velice nepříjemný moment, kdy jim kdosi odcizil horská kola...

Zpěvačka se v neděli podělila o celou řadu snímků z rodinné dovolené včetně výletu na kolech okolo vinařské oblasti Wachau, kdy podle jejích slov urazili dvacet mil. Pink popsala Rakousko jako nejkrásnější zemi, jakou kdy na kole chtěli projet. Zároveň se rozplývala nad pohostinností místních lidí.

S manželem si dopřáli také návštěvu a ochutnávky ve vinném sklípku. Zapózovala rovněž před Katedrálou svatého Štěpána, kde se pochlubila vypracovaným bříškem v krátkém crop topu.

Na co ovšem s radostí vzpomínat nebude, je návštěva proslulého zábavního parku Prátr. Právě tam totiž jejímu manželovi Careymu Hartovi a jejich dceři Willow ukradli kola.

„Dorazila jsem do Vídně právě včas, aby někdo ukradl mojí dceři Willow a @hartluck (manželovi, pozn. red.) horská kola v zábavním parku Prátr. Zelená horská kola Giant Trance. Doufám, že ten, kdo je vzal, se vyseká a odře si koleno,“ uvedla k tomu zpěvačka s narážkou na menší zranění, které si předtím na výletě přivodila její tanečnice Reina Hidalgo, která se společně se zpěvačkou a celou její rodinou do Rakouska vydala také.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám