Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když má na společenskou událost dorazit Rita Ora (33), mohou se její pořadatelé vsadit, že díky ní se akce dostane do širokého povědomí veřejnosti. Zpěvačka na sebe totiž většinou díky svým modelům strhne veškerou pozornost.

A jinak tomu nebylo ani na přehlídce Azzedine Alaia během pařížského týdne módy, kam Rita Ora dorazila ve zcela průsvitných černých krajkových šatech, které obepínaly její štíhlou postavu. Zpěvačka pod ně oblékla jen vykrojené kalhotky, a tak se lidé mohli pokochat jejím vypracovaným zadečkem. Ještě zajímavější pohled se jim ale naskytl zepředu. Šaty byly tak průsvitné, že bez podprsenky vynikl každý detail zpěvaččiných ňader a všechna světová média musejí dokonce fotografie upravovat, aby se vůbec mohly uveřejnit.

Rita je na svou postavu patřičně hrdá a ve svých dvaatřiceti letech prožívá celkově velmi šťastné životní období. Je vdaná za novozélandského filmaře Taika Waititiho, který například režíroval i její poslední klip a kterého opěvuje i ve své písni. Jedná se už o třetí singl z nového alba a zpěvačka nedávno sdělila, že její album odráží, jak moc „vyrostla“ za posledních pár let. „Začala jsem psát deníky a ty deníky se změnily v písničky,“ řekla nedávno magazínu The Sun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám