Hlavní obsah
Článek

Kdysi krásná a půvabná herečka a modelka Kateřina Kornová (45) bude muset začít něco dělat se svou postavou. Když se totiž po letech obrátila na svého exmilence Františka Ringo Čecha, aby ji vzal zpátky do svého divadla, kývl s jednou podmínkou: „Káča musí zhubnout deset kilogramů!“ tvrdí rázně divadelní principál.

Ringo bere Kornovou jako velkou divadelní divu a tak neváhal, když přišla s prosíkem, aby u něj zase mohla hrát. Jenže má plně obsazený ansámbl, a pro svou bývalou milenku nenajde ani hlavní roli. Kdyby zhubla, bylo by ale asi vše jinak.

„To mě zarazilo, že Káča přibrala, ztratila tu svoji nádhernou figuru. Říkám jí: Ten sex, Kačenko, který vyplňuje valnou část tvého těla, nevytlačil ani ten tuk, kterým ses obalila. Musíš zhubnout, nezapomeň, že tělo je tvůj výrobní prostředek. Ty prodáváš svůj nádhernej exteriér,“ vmetl jí do očí. Nakonec ale souhlasil, že by mohla alternovat v Dívčí válce v roli Vlasty. Když ale zhubne, může být i Kazi.

„Odjela smutná, ale co se dá dělat. Já jsem taky tlustej a jsem z toho smutnej, tak to už jsme dva,“ dodal Čech, který se nikdy s ničím moc nepáral. Před pár měsíci například neskutečně naštval Karla Gotta, když v silvestrovské Všechnopárty naznačil, že Gott má malé mužství.

Reklama

Další články

Načítám