Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vždy elegantní dámy Vlasta Žehrová a Iva Hüttnerová se v dnešním dílu Ordinace předvedou v opravdu netypických kostýmech. Role jim předepsaly obléknout staré hadry, ve kterých si vyzkoušely, jaké je být bezdomovcem. Iva Hüttnerová, která dá dnes coby Jolana Lepařová bezdomoveckou lekci Martě Tiché, kterou hraje Žehrová, se navíc svěřila s hrozným zážitkem, který ji při natáčení potkal.

„Díl, kdy jsme vybíraly popelnice, se točil na Kladně a v místě natáčení byly jen Toi toiky, kterým se obloukem vyhýbám. Mám totiž strach, že se tam zavřu a už nebudu moct ven. Pak jsem zjistila, že poblíž místa natáčení je restaurace, i když tak čtvrté cenové kategorie, tak jsem se tam šla zeptat, jestli si tam můžu odskočit,“ rozpovídala se Hüttnerová.

Jenže kvůli oblečení, které měla na sobě, drsně narazila. „Vrchní si mě prohlédl od hlavy k patě a najednou se na mě rozkřičel: Koukej vypadnout, babo, nebo tě vynesu v zubech. Vyběhla jsem ven, skoro s brekem. Bohužel mi nedošlo, jak jsem oblečená, ale je vidět, že podle oblečení se k vám lidé často chovají,“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám