Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Karlových Varech to během filmového festivalu žije nejen na oficiálních společenských akcích, ale také na kolonádě a v přilehlých restauracích, barech a vinárnách.

Hosté zahajovacího ceremoniálu a následného večírku už svlékli večerní róby a vyměnili je za pohodlnou ležérní módu. Aňu Geislerovou (48) mohli návštěvníci zahlédnout ve vzorovaném kompletu kalhot a halenky, Jitku Čvančarovou (46) ve volných šatech a při polibku s manželem Petrem Čadkem.

Do centra festivalového dění dorazili také Ondřej Brzobohatý (41) a Daniela Písařovicová (45), hudebník zaujal černě nalakovanými nehty. Miroslav Donutil (73) a jeho žena si vychutnali skleničku s přáteli, na kolonádu si vyšli také Pavel Zedníček s manželkou Hankou.

Ornella Koktová (31) svlékla nejvýraznější róbu červeného koberce a vklouzla do bílých minišatů těsně pod zadek. Jak to vypadá, když celebrity slezou z červeného koberce, se podívejte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám