Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme se sešli na křtu její knihy No Filter v Brně, ještě nevěděla, co si na sebe na zahájení karlovarského filmového festivalu, kam byla spolu s partnerem Jeffem Greensteinem pozvána, vezme. "Házeli na mě oblečení, já jen říkala, co je mi malé, co velké a co mi nesluší. A tohle mi sedlo, tak jsem to vzala," popisovala Pavlína Pořízková (59) výběr outfitu na červený koberec.

Prohlídku lázeňského města do slavnostního večera s partnerem nestihli. "Přijeli jsme kolem druhé odpoledne. Pak jsem hned šla na make-up a na vlasy, abych vypadala takhle. Velice tvrdě na mně pracovali dvě hodiny," vysvětlovala Pavlína, jejíž snímky ještě před zásahem profesionálů můžete také vidět v naší fotogalerii.

V rámci své propagační cesty ke knize už je Pavlína v Evropě přes týden, užívá si to i její přítel. A to včetně ochutnávky našich jídel.

"Moc se mu tady líbí. Zatím mu nejvíc chutnal smažený sýr a pivo, takže nám to určitě vydrží," smála se Pořízková, která má před sebou ještě pět dní, kdy bude mít opravdu volno a hodlá si ho s Jeffem před odletem do Ameriky užít konečně jen ve dvou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám