Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary je zahájen. Na červeném koberci nechyběly hollywoodské hvězdy Russell Crowe a Alicia Vikander (35), ale i hvězdy filmu a šoubyznysu z české kotliny.

Po loňské pauze nechyběla herečka Jitka Čvančarová (46), která tentokrát zvolila elegantní růžové šaty, nechyběly ani herečky Aňa Geislerová (48), Jitka Schneiderová (51), Hana Vagnerová či Petra Nesvačilová. Na červeném koberci zářila i legendární Jiřina Bohdalová (92), která letos bojovala se zdravotními problémy. Doprovodili ji vnuci.

Okouzlující byla i Sara Sandeva, jež přišla společně se svým přítelem Jakubem Prachařem. Na první návštěvu se těšila topmodelka Pavlína Pořízková, která byla do Karlových Varů pozvána během propagačního turné ke své nové knize. Mezi krásky na červeném koberci se letos zařadila i zpěvačka Dara Rolins s dcerou Laurou. Po dlouhých 11 letech sem zavítala Ornella Koktová s manželem Pepou Koktou.

57. ročník festivalu zahájí slavnostní projekce filmu Královnin gambit, v němž exceluje Alicia Vikander a promítal se už na festivalu v Cannes. Filmové Laře Croft předal Jiří Bartoška Cenu prezidenta festivalu, Russell Crowe pak převzal Křišťálový globus za mimořádný přínos světové kinematografii. Pro návštěvníky festivalu připravil i koncert se svojí kapelou Indoor Garden Party.

Jak to hvězdám na červeném koberci slušelo, se můžete podívat v naší bohaté fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám