Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hanu Igondu Ševčíkovou (53) si mnozí televizí fanoušci pamatují z role už dospělé Mařenky v populárním seriálu Arabela se vrací. Dnes má o pozornost postaráno i díky divadlu, ale především díky svému znělému hlasu. Ševčíková je jednou z nejznámějších českých dabérek.

Jméno Igonda přijala po svém manželovi, slovenském herci Marku Igondovi, o němž naši sousedé píší jako o „sex symbolu“. On sám kdysi odpověděl, že být sex symbolem je nudné. Velké charizma mu však nelze upřít. Se svým o čtyři roky mladším mužem má herečka dceru Máriu.

Všichni společně dorazili na premiéru nového filmu Marka Igondy, romantické komedie To ty nosíš smůlu, lásko. Čeští diváci jej mohli vidět také ve filmech Konfident, Crash Road, Krev zmizelého nebo Milenci a vrazi či v seriálu Ultimátum.

Igonda Ševčíková v rozhovoru pro Super.cz uvedla, že jejich dcera netouží pokračovat v uměleckých stopách svých rodičů. „Vyzkoušela si s Markom natáčení, se mnou dabing, divadlo. Nikdy jsme jí v herecké profesi nebránili. Ale zvolila si svou cestu, chce být kriminalistkou. Má pocit, že to tu dá konečně všechno dohromady.“

Reklama

Další články

Načítám