Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě minulý rok zářila Kristýna Schicková na filmovém festivalu v Karlových Varech s těhotenským bříškem. Druhého syna porodila začátkem října a letos v létě se opět chlubí skvostnými křivkami.

Poslední fotografii v plavkách pořídila během odpočinku na wellness hotelu v Mikulově, kde se vyfotila během „zlaté hodinky,“ kdy si dopřávala koupel v přírodním biotopickém jezírku ve vnitrobloku hotelu.

Netrvalo dlouho a u snímku se objevila spousta lichotivých komentářů. A to zejména k pevné postavě, kterou si maminka dvou dětí udržuje vyváženou stravou a pohybem.

"Jsem sporťačka. Miluju pilates, barre. Nemám nic zadarmo. Vše je odříkání, těžká dřina,“ svěřila se Kristýna pro Super.cz krátce po porodu, kdy se dle svých slov ještě necítila na předvádění plavek. Avšak tahle doba je již minulostí. Krásná brunetka má svou vysportovanou postavu zpět, a dokonce přijala i přehlídku v plavkách, která proběhla na nedávné módní události v Brně. Podívejte se, jak to známé modelce sluší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám