Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nečekané dva měsíce volna na televizní obrazovce oznámila moderátorka Lenka Špillarová (38). Diváci jsou na ni pravidelně zvyklí v ranní relaci Nový den na CNN Prima News, kde se nyní nějakou dobu neobjeví. Že je za její pauzou svatba či těhotenství, blondýnka okamžitě vyvrátila.

„Slyšela jsem několik "zaručených" informací proč (od těhotenství přes svatbu, krizi ve vztahu až po výpověď...) ovšem důvod je jediný - vstávání před 4. hodinou ranní a občas náročná příprava je docela nápor na organismus, a ten můj už trochu stávkuje. Proto jsem již během jara požádala vedení o dovolenou. Bylo mi vyhověno, a za to moc děkuji,“ svěřila se Lenka Špillarová s tím, že od září se na obrazovky opět vrátí.

Během léta chce relaxovat nejen v Česku, ale i v zahraničí. „Chystám se hodně spát, trochu pracovat, a samozřejmě vyrazím i na dovolenou. Zatím mám v plánu Itálii, pak to vypadá na Španělsko, a v srpnu bychom rádi vyrazili na kola a projeli naši domovinu, tedy jižní Moravu,“ svěřila se Super.cz moderátorka, kterou i tak čekají společenské akce, které bude moderovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám