Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Petr Janda (81) může slavit. Nedávno propařil noci kvůli padesátiletému výročí kariéry a sedmdesátým narozeninám a nyní ho čeká další oslava. Včera v nočních hodinách mu porodila manželka Alice dceru Rozárku.

Muzikant byl u porodu, i když pupeční šňůru nepřestřihával. "Doktor byl nějakej rychlejší, byl jsem malinko zaseklej," prozradil Super.cz šťastný otec Janda, který si roli čtyřnásobného otce velmi užívá. "Jsou to nádherné pocity. Byl jsem šíleně dojatej, pak to ze mě spadlo a teď už jsem z toho zázraku zase vykulenej. Je to fakt úžasný," upřesnil pro Super.cz.

Rozárka po narození měřila 51 centimetrů a vážila 3260 gramů. "Je to krásná holčička. Obě moje holky jsou v pořádku a zdravé," dodal Janda, který s Alicí má již dvouletou dceru Anežku. Z předchozího manželství s Martinou Jandovou má ještě dceru Elišku a s první ženou úspěšnou zpěvačku Martu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám