Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to už pár týdnů, co se česká kráska s japonskými kořeny Naomi Adachi chlubí novou láskou. S přítelem, profesionálním skateboardistou Maximem Habancem už vyrazila do společnosti a nenechali si ujít ani filmovou premiéru snímku Indiana Jones a nástroj osudu.

Kráska, kterou dobře znají nejmenší diváci z dětské stanice Déčko a která si v roce 2021 si prošla reality show Love Island, plánuje vedle práce s přítelem hned několik cest do zahraničí. Nedávno se vrátili z Říma a další výlety je čekají.

„Teď nás čeká Švýcarsko, baví nás nevědět, kam pojedeme dál, tak uvidíme, kde nakonec skončíme. Do konce roku nás čeká ještě asi šest výletů,“ svěřila se modelka a nás zajímalo, zda po několikaměsíční známosti plánují už i společné bydlení. „Nechám odpověď na Maxovi,“ rozesmála se Naomi a na otázku sama odpovědět nechtěla.

„Chystáme se na výlet do Japonska a potom se už možná přesuneme pod jednu střechu,“ svěřil se sportovec s tím, že jsou sice neustále na cestách, z Česka by se ale stěhovat nechtěli.

Reklama

Další články

Načítám