Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fitness trenérka Zdeňka Černá, které nikdo neřekne jinak než Lulu, šokuje. Své obří silikonové vnady si chce bývalá milenka Karlose Vémoly (38) nechat znovu zvětšit. V Čechách jí ale operaci žádná klinika udělat nechce.

"Přemýšlím, že bych si dala dvojitý objem. Mám největší velikost, která je u nás dostupná, to je 1050 ml, a chtěla bych to zdvojnásobit na 2000. Jednám s doktory. V Čechách mi to nikdo udělat nechce, budu muset do zahraničí," řekla Super.cz Lulu, která se prý zdravotních komplikací nebojí.

Její kamarádka již tak obrovská prsa má a problémy nemá. "Já s touto velikostí také nemám žádné problémy, zvládnu to v pohodě," vysvětluje.

Kde Lulu nakupuje spodní prádlo? "Mám internetové obchody, kde nakupuju. Až budu mít dvojnásobek, bude to horší," krčí rameny v tuto chvíli nezadaná silikonová blondýnka.

"Rozešla jsem se před pár měsíci, jsem teď sama, jsem skleslá. Jsem hodně zklamaná. Bavím se s muži, ale nového partnera nemám," dodala na výročí kasina ve Vestci. S Karlosem Vémolou prý v kontaktu již není.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám