Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V roce 2002, kdy v Miss ČR zvítězila Kateřina Průšová, se kudrnatá brunetka Lenka Taussigová stala Miss Sympatie. Neprovázely ji žádné skandály, je patnáct let šťastně vdaná, stará se o dvě děti a pracuje pro nemocnici. K tomu už šestnáct let vede nadaci Krása pomáhá dětem.

"Za tu dobu už se nám podařilo vybrat přes pět milionů korun pro nemocnice, takže jsem fakt ráda," řekla nám na teplickém Czech Fashion Weeku, jehož se za nadaci účastnila. Právě jen na akcích, jejichž výtěžek je určen pro její nadaci, se objevuje na mole a po modelingu se jí nestýská. "Jednou za rok se starou gardou mi to stačí," svěřila se Lenka. Nakonec se pro nadaci vybralo 310 tisíc korun, za které se koupí přístroj pro ARO Nemocnice Teplice.

Obléknout modelkovskou velikost ale stále nemá problém. "Figuru mám danou od přírody, pořád obléknu stejné džíny jako v šestnácti. Sportuji jen rekreačně s rodinou. Je to dar, můžu jíst cokoli a pořád vypadám stejně. Ani ty vlasy mi po dětech nevypelichaly, takže všechno pořád dobré," prozradila.

Bývalou modelku na rozdíl od většiny jejích kolegyň nemůžeme sledovat na sociálních sítích. Kdo ji chce vidět, musí naživo. "V tomhle jsem mrtvá žena, nemám Facebook ani Instagram a je mi bez toho krásně," krčila rameny.

Reklama

Další články

Načítám