Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princezna Kate (42) si opět podmanila davy. Tentokrát zářila na prestižních dostizích Royal Ascot, které si v hledišti tradičně nenechá ujít ani královská rodina.

Kate rozdávala jeden úsměv za druhým a opět okouzlila svým outfitem. Tentokrát zvolila šaty v šarlatovém odstínu od Alexandera McQueena, které skvěle ladily k červeným lodičkám Jennifer Chamandi.

A protože jsou dostihy neodmyslitelně spjaty s klobouky, samozřejmě nechyběl ani u princezny, jež zvolila model britského modisty Philipa Treacyho. Dokonalý look doplnily zlaté náušnice od francouzské značky Sezane, kterou si Kate velmi oblíbila. V klobouku to slušelo i dobře naladěnému princi Williamovi, jenž společně s Kate přijel na dostihy v kočáru.

Royal Ascot je největší událost britské dostihové sezony. Pětidenní dostihovou akci si kromě královské rodiny nenechají ujít ani celebrity a společenská smetánka. Jak to slušelo princezně Kate a princi Williamovi, si prohlédněte v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám