Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenská zpěvačka Emma Drobná (30) v roce 2015 očarovala porotu i diváky pěvecké soutěže Česko Slovenská SuperStar a zvítězila. Na její podání písně Čerešně od legendární Hany Hegerové asi nikdo nezapomene. Zpěvačka je stále hudebně aktivní, teď ale překvapila fanoušky i svým tělem.

Na plážích španělské Ibizy ukázala, že kdyby chtěla, mohla by se živit i jako modelka. Postavu na to rozhodně má. „Jsi tak nádherná, Emmuško,“ napsala jedna z fanynek. Vzápětí se přidaly další. „Krásná žena.“

Emmě navíc prospělo také to, že v loňském roce si na nějakou dobu přestala odbarvovat vlasy na blond, aby se jí zregenerovaly. Tehdy ji jako tmavovlásku skoro nikdo nepoznával. "Rozhodla jsem se mít aspoň na čas zdravé vlasy. A tohle je moje přírodní barva. Možná se zase k platinové blond vrátím, přiznám se, že mi to samotné trochu chybí," svěřila se tehdy Super.cz.

Nyní už má zase světlejší pramínky, ale díky barvící pauze se pyšní nejen dokonalými křivkami, ale také zářivými a zdravými vlasy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám