Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a 1. vicemiss České republiky z roku 1998 Alena Šeredová (46) se o víkendu vdala za dědice automobilky Fiat Alessandra Nasiho (49). Veselka se konala na Sicílii a půvabná brunetka se každý den dělí se svými fanoušky o střípky ze svého velkého dne, který se vydařil na jedničku.

S Alessandrem tak mají na co vzpomínat. Obřad se konal na radnici v městečku Noto, následovala velkolepá párty pro stovky hostů. A samozřejmě nechyběl ani nádherný svatební dort. Šeredová se nyní pochlubila snímky vášnivého polibku se svým novomanželem. S italským miliardářem má tříletou dceru Vivienne a doufá, že konečně našla toho pravého.

I Alessandro si ostatně počkal, protože se jedná o vůbec jeho první svatbu. Šeredová byla vdaná za italského fotbalového brankáře Gianluigi Buffona (45), s nímž má dospívající syny Louise Thomase (15) a Davida Leeho (13).

I oni si samozřejmě svatbu své maminky nenechali ujít. Šeredová si po svatbě přečetla stovky gratulací, na které nestíhá odpovídat. „Posílám vám všem velkou pusu,“ děkovala aspoň na dálku kráska, jež našla na Apeninském poloostrově druhý domov.

Reklama

Další články

Načítám