Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor a bývalý desetibojař Roman Šebrle (49) dokáže na svých sociálních sítích ohromit dámy tím, že si i s přibývajícím věkem dokáže udržovat vypracované tělo. Břišáky má jako ve dvaceti.

„Je to dřina, odříkání, ale to k tomu patří. Tím, že i trénuji kluky a odpoledne jdu do televize, tak si musím přivstat. Třeba v šest hodin ráno si jdu zaběhat a zaposilovat. Člověk si nesmí říct, že dneska nepůjde a musí mít režim a dodržovat ho,“ svěřil se Roman Super.cz, se kterým jsme si povídali během natáčení show 7 pádů Honzy Dědka.

A jak se Roman v roli trénéra mladých desetibojařů cítí? „Je to těžký. Ty kluci jsou nejlepší u nás. Teď každého trénuji na něco jiného. Jeden jede do Polska, druhý na mistrovství světa do Maďarska a tak."

Když se vrátíme ještě k Romanovu vymakanému tělu, máte dámy jedinečnou šanci tohoto sportovce a moderátora klofnout. Jeho vztah s přítelkyní Lenkou je totiž minulostí, a tak je opět single.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám