Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Lucie Bílá (58) byla tak nadšená tím, že jí režisér Zdeněk Troška (70) dal roličku luxusní cikánky ve své nové vesnické komedii Babovřesky, že vběhla na plac hned první natáčecí den. Svůj nový účes po vzoru módy starého Egypta schovala pod kudrnatou paruku a v šatech jak od kolotočů házela hlášku jednu za druhou. Podívejte se sami do fotogalerie na snímky z natáčení očekávaného filmového hitu!

„O Zdeňkovi se mi zdálo, když jsem viděla jeho poslední krásnou pohádku Čertova nevěsta. Ta mne tak neskutečně nadchla, že jsem si Zdendu prostě přivolala ve snu. A jsem ráda, že mi Zdeněk zavolal a nabídl mi tuhle roli. On rozdává svými filmy lidem radost. Je neuvěřitelně laskavý a probouzí v nás děti, které máme stále v sobě, a mluví na ně. Ráda ho vídám i mimo pracovní věci, patří mezi mé blízké přátele,“ svěřila se na place Bílá, jež byla ověšená masivními řetězy a ve vyzývavém kostýmu, který si zpěvačka a herečka sama do filmu připravila.

A tvůrci také konečně prozradili, co znamená ono slovo Babovřesky z názvu nové letní komedie. Vzniklo změnou prvního písmena obce Žabovřesky. „To je vesnička kousek odtud, přes kopec, kde s rodinou žije můj asistent Marek Kališ. Protože tam řvou žáby, tak Žabovřesky, a tady řvou zase báby, takže Babovřesky,“ vysvětluje režisér Zdeněk Troška.

Ten se chystá film Babovřesky, aneb z dopisu venkovské drbny, v němž budeme v lehkém nadhledu a komediální nadsázce sledovat vršící se řadu až neuvěřitelných souher náhod a nedorozumění, které zamotají hlavu hlavním aktérům příběhu, natáčet až do třetího července.

Hlavní hvězdou a onou věhlasnou drbnou bude Jana Synková alias promovaný psycholog Kudláková z trilogie Byl jednou jeden polda. Mladého pohledného faráře, kterého místní babky moc nerozdýchávají, zase hraje bratr Jiřího Langmajera Lukáš, ve filmu se objeví třeba i Veronika Žilková a klasické venkovské babky i z řad nehereček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám