Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Marika Gombitová (67) se po delší době ozvala svým fanouškům. Prostřednictvím videonahrávky jim nejen poděkovala za zájem o své nadcházející koncerty v pražské O2 areně, navíc jim poslala dojemný vzkaz. A je znát, že je stále v plné síle.

„Milí přátelé, děkuji vám za krásné přijetí mých připravovaných koncertů v pražské O2 areně. Velmi mě to dojímá. Už teď se na tyto dva lednové koncerty velmi těším,“ začala svou zdravici zpěvačka, která je po autonehodě připoutaná na kolečkové křeslo. I přes rány osudu chce ale těšit své fanoušky, kteří se již nemohou dočkat jejích koncertů. A zpěvačka nyní přiznala, že právě jejich ohlasy ji ženou stále dopředu.

„Hlavně se těším na setkání s vámi. Lásku, kterou od vás stále dostávám, vám chci vrátit. A vše nasvědčuje tomu, že brzy zavítám i do Prahy. Tak se možná někde potkáme. Srdečně vás pozdravuji a užívejte si krásné léto,“ dodala zpěvačka, která se na koncertní pódia v Česku vrací po několika letech, čímž splnila letité přání svých fanoušků.

Ti si tak již 16. a 30. ledna 2024 po letech budou moct její největší hity, jako jsou Študentská láska, Vyznanie, Šaty, Cukráreň na dlani námestia, Ži a nechaj žiť, Územie zázrakov, Správne dievča, Adresa Ja, adresa Ty, Paradiso, Koloseum, Zem menom Láska, poslechnout naživo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám