Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hudební rošťák a romantik Stjepan Hauser, kterého znají lidé jako violoncellistu „Hausera“, během pár týdnů vyprodal svůj první sólový koncert v Praze (konal se v prosinci 2022), proto připravil pro svoje fanoušky ještě větší a poutavější show. Zakládající člen skupiny 2Cellos ohlásil své první sólové celosvětové turné Rebel with a cello.

Lepší začátek své show než v Praze si zkrátka nemohl vybrat.

„Praha je krásné město s bohatou hudební kulturou. Věděl jsem, že právě tento koncert se promění v úžasnou slavnost hudby. Kde lépe ‚nakopnout' svoje turné Rebel with a cello než v Praze,“ svěřil se Hauser pro Super.cz s tím, že si Česko zamiloval.

„Česko jsem už v minulosti několikrát navštívil a naprosto jsem si ho zamiloval. Je to krásná země, která má co nabídnout, ať jde kulturu nebo jídlo. Lidé jsou ke mně vždy velmi milí, v Česku jsem si to vždy užil. Nemůžu se dočkat, až se vrátím a zažiju to všechno znovu,“ prozradil Stjepan, který se vrátí do Prahy už koncem října, kdy má koncert v pražské O2 areně.

„Vím, že to bude jedna velká párty, kterou si všichni užijí a budou tancovat do hudby. Těším se, až tuhle show přivezu do Česka a se všemi si užiju úžasný večer,“ prozradil známý violoncellista z jehož charismatu padají ženy do kolen. Není se tedy čemu divit, že nejen na instagramovém účtu má miliony fanoušků.

Říká se, že právě Češky jsou jedny z nejkrásnějších žen na světě. A tak jsme se zeptali, jak tento fakt vidí sám Stjepan Hauser, který cestuje se svými koncerty po celém světě. „Určitě nemůžu nesouhlasit,“ dodal s úsměvem.

Reklama

Další články

Načítám