Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podle španělských médií se prý bývalý fotbalista Gerard Piqué chystá v brzké době oznámit zásnuby se svou přítelkyní Clarou Chiou Marti. S tou si sportovec začal ještě v době, kdy byl ve vztahu se zpěvačkou Shakirou (47), s níž má dva syny.

K rozchodu jednoho z nejslavnějších párů šoubyznysu došlo loni začátkem června poté, co se Shakira o nevěře dozvěděla. Jak je vidět, o žádný nezávazný románek u fotbalisty nešlo. Pár se prý chystá oznámit zásnuby. K těm přitom za celých jedenáct let se Shakirou nedošlo i přesto, že spolu mají dva syny – Milana (9) a Sashu (7).

„Gerard Piqué a Clara Chia se budou brát. Gerard si naplánoval i ideální okamžik, kdy by bylo dobré tuto novinku zveřejnit. Oznámení má být učiněno během další důležité události pro Piquého, kterou je svatba jeho bratra Marca. Ten se 24. června ožení se svou dětskou láskou Marií,“ prozradil zdroj z okolí fotbalisty španělskému tisku.

Informace přicházejí jen pár týdnů poté, co Shakira kulantně odmítla Toma Cruise, jemuž učarovala během Velké ceny Miami vozů Formule 1. Naopak se začalo mluvit o zpěvaččině sblížení se sedminásobným šampionem F1 Lewisem Hamiltonem. S tím prý hudební diva tráví volný čas a jejich vztah je v samém začátku. Podle zdroje Page Six si spolu skvěle rozumí, baví se a flirtují.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám