Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželství Tori Spelling (50) a Deana McDermotta (56) je po osmnácti společných letech u konce. S šokujících prohlášením o rozchodu přišel herec, který mimo jiné uvedl, že s Tori zůstávají především milujícími rodiči. Společně totiž vychovávají pět dětí ve věku od šesti do šestnácti let.

Překvapivou zpověď sdílel Dean v sobotu na Instagramu u fotografie s Tori a také u snímku s jejich dětmi. „S velkým zármutkem a s velmi těžkým srdcem jsme se po 18 společných letech a pěti úžasných dětech rozhodli s Tori Spelling jít každý svou cestou a začít novou etapu sami za sebe,“ napsal McDermott.

„Budeme spolu i nadále fungovat jako milující rodiče a v tomto těžkém období je podporovat. Žádáme vás, abyste všichni respektovali naše soukromí. Děkuji vám všem za podporu a laskavost,“ dodal herec.

S představitelkou Donny ze seriálu Beverly Hills 90210 se Dean poznal v roce 2005 během společného natáčení. Začali si spolu v době, kdy byli oba v manželství s někým jiným. Následující rok se stihli se svými partnery rozvést a mít svatbu. Mají spolu tři syna a dvě dcery - Liama (16), Stellu (15), Hattie (11), Finna (10) a šestiletého syna jménem Beau.

Jejich manželství bylo poměrně divoké, přečkali několik vážných krizí i hercových nevěr a veřejně přiznali i potíže s financemi. Tori je přitom dcerou filmovho producenta Aarona Spellinga, který byl jedním z nejbohatších producentů v Hollywoodu a kromě Beverly Hills 90210 stál například za seriály Melrose Place, Dynastie či Sedmé nebe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám