Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tahle dovolená vypadá na pořádnou jízdu! A kde jinde se pořádně odvázat, než na ostrově, který nikdy nespí. Basistka Victoria De Angelis, která společně s kolegy z italské rockové kapely Måneskin před dvěma lety triumfovala na Eurovizi a z nizozemského Rotterdamu si odvezli vítězství, je pořádná dračice. Momentálně byste na ni mohli narazit na plážích španělské Ibizy, kam vyrazila s partičkou kamarádek.

Třiadvacetiletá rodačka z Říma se neobtěžuje nošením něčeho tak zbytečného, jako je horní díl bikin a i ten spodní se dá nazvat spíš několika šňůrkami. Její parťačky jsou očividně podobného ražení, a tak nejspíš mají plážoví zvědavci o zábavu postaráno. S jednou z dívek si navíc byla Victoria ještě o něco bližší, což bylo patrné z jejich dovádění a polibků v moři.

Victoria společně s kytaristou Thomasem Raggim, zpěvákem Damianem Davidem a bubeníkem Ethanem Torchiem založila kapelu v roce 2016 a už po pěti letech její existence slavili úspěch na Eurovizi. Loni se navíc postarala o největší poprask celého přímého přenos udílení cen MTV Video Music Awards, když jí během vystoupení s kapelou na podiu zradily šaty a sesunuly se jí z ramene. Victoria tak byla nucena zbytek písně odehrát s holým hrudníkem, za což sice u fanoušků sklidila obdiv, ale televizní stanice jejich vystoupení kvůli tomu cenzurovala.

Reklama

Další články

Načítám