Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Alena Šeredová (46) se v sobotu podruhé vdala. Jejím vyvoleným se stal italský miliardář a dědic automobilky Fiat Alessandro Nasi (49), s nímž má dceru Vivienne (3). Veselka se konala na Sicílii, konkrétně v městečku Noto, tedy v místě, kde prý společně předtím nikdy nebyli.

Obřad proběhl okolo poledne na radnici, pár si přál velmi civilní svatbu, novomanželé následně odjeli v tyrkysovém Fiatu bez střechy s nápisem 'Just married' do ulic města. Párty pod širým nebem již začala, pozváno je na stovku hostů.

Alena nezvolila klasické dlouhé bílé svatební šaty. Vdávala se v bílých šatech midi délky s hlubokým výstřihem. Výrazné byly nabírané rukávy, šaty zvýrazňovaly její bujné vnady. Alessandro, který se ženil poprvé, zvolil oblek v námořnické modři.

„Chceme, aby to pro nás bylo překvapení a zůstala nám jedinečná vzpomínka,“ svěřila nedávno Šeredová. Aleninou svědkyní byla kráska z Milána Lavinia Borromeo (46), která je manželkou známého amerického podnikatele Johna Elkanna (47).

Zatímco Šeredová se vdávala podruhé, pro dědice italské automobilky Fiat Alessandra to byla svatební premiéra. „Myslela jsem, že budu v pohodě žít sama, ale pak přišla moje láska. A měl vytrvalost a trpělivost,“ pochvalovala si Šeredová svého novomanžela.

Šeredová předtím devět let tvořila pár s italským fotbalovým brankářem Gianluigi Buffonem. Svatba se tehdy konala v roce 2011 na Vyšehradě v Praze. Společně mají dva syny - Davida Leeho (13) a Louise Thomase (15).

Reklama

Další články

Načítám