Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbená herečka a zpěvačka Eva Burešová (30) si o sobě často přečte něco, na co se rozhodne zareagovat. Dělá to prý proto, aby lidem objasnila, jak to doopravdy je. Někdy to tak vypadá, že dokáže být z informací v časopisech rudá vzteky. Ani to prý ale není pravda.

Ono se vždycky říká, že jsem se rozčílila. Já reaguji s nadhledem a stejně se napíše, že jsem se rozčílila, když se něco o mně napíše,“ smála se herečka během rozhovoru pro Super.cz.

Nejvíc ji asi překvapilo, když se dočetla, že se rozchází se svým partnerem. „My jsme teďka s Přemkem (37) najeli na to, že moc nejedeme ty sociální sítě a ono, jak tam nic nedáváme, tak se musí o nás psát zřejmě. Psalo se, že procházíme krizí a budeme se rozcházet a taky, že trávím hodiny v kosmetických salonech.“

A právě na každodenní několikahodinové zkrášlovací procesy by Eva rozhodně neměla čas.

„Můj kosmetický salon vypadá tak, že vezmu našeho psa, dám si masku, procházím se třicet minut a jdu domů. Nevím, jak bych trávila každý den v kosmetických salonech. Mám dvě děti a jednoho psa,“ dodala Eva Burešová, se kterou jsme si povídali na natáčení show 7 pádů Honzy Dědka. Díl s ní se bude vysílat přímo na třicáté narozeniny televize Prima.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám