Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Zuzana Belohorcová (48) řekla včera ve večerních hodinách své "Ano" příteli Vlastu Hájkovi. Svatbu se snažili utajit, což se jim ale bohužel nepodařilo. Zuza do restaurace Palffy palác běžela rovnou ze Žlutých lázní.

"Dohodli jsme se na svatbě asi dva dny předem. Byl to nápad Vlasty a bylo to hodně spontánní," prozradila Super.cz Belohorcová, která dokonce zapomněla na to, že podepsala účast na akci, za kterou dostala spotřebiče Rowenta, a tak ji nemohla zrušit.

"Úplně mi to vypadlo z hlavy, ale nakonec jsme to zvládli. Akce byla od dvou, zdržela jsem se dvě hodiny a frčela jsem se rychle dát do kupy a vdát," usmívá se Zuza, která si ponechala své jméno Belohorcová.

Svatba byla jen v kruhu rodinném. Včetně rodiny bylo pozváno na dvacet hostů. Zuze šla za svědka sestra Adriana, Vlastovi majitel restaurace, kde se obřad konal, Roman Řezníček. "Nebereme svatbu jako velký krok. Je to jen formalita. Jen asi Vlasta bude mít možná větší pocit zodpovědnosti. Jinak se nic nemění," dodala Belohorcová, která již za dvě hodiny odlétá s novomanželem do Monaka na závod F1. Berou to i jako svatební cestu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám