Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Dagmar Havlová (71) po pár letech opět kývla na seriálovou roli. V první česko-slovenské fantasy minisérii s názvem Vědma se objeví v roli Báry, čarodějnice třetí generace, která praktikuje zemskou magii. Podobnou zkušenost si před kamerou někdejší první dáma vyzkoušela úplně poprvé.

„Výběr žánru se mi líbil proto, že jsem měla možnost hrát úplně jinou postavu, jakou sem ještě nikdy nehrála. Hraji jasnovidnou léčitelku, bylinkářku, která pomáhá lidem, a to je vlastně i můj způsob života, protože, to já celý život dělám, například s nadací VIZE 97,“ svěřila se Dagmar Havlová k seriálu, který na Voyo startuje už 16. června.

Před kamerami ztvárnila manželský pár s hercem Jaroslavem Duškem, což pro ni byla také novinka. „Musím říct, že s Jardou jsem točila manželský pár asi poprvé a jsem velmi vděčná Adrianě Kronerové, že nás spolu obsadila. Nesmírně jsme si sedli a i dialogy, které jsme měli, byly, mám pocit, jedny z nejlepších, teda aspoň, co se mojí úlohy týče,“ prozradila Dagmar Havlová, která si natáčení pětidílné česko-slovenské fantasy minisérie užívala.

„Bylo to natáčení na takovém krásném, asi 1000 roků starém statku. Ty kameny tam vysloveně vyzařovaly pozitivní energii a byly mi nápomocné v tom, abych se trošku víc vcítila do postavy babičky Báry,“ svěřila se herečka k seriálu, který vypráví odvěký souboj mezi dobrem a zlem.

Hlavní téma seriálu zaujalo právě i Dagmar Havlovou. „Líbila se mi myšlenka o pravdivosti celého toho příběhu, protože já věřím, že vyslovené zlo se vrátí ve stejné podobě, ne-li ve větší a vyslané dobro také,“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám