Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Influencerka Denisa Kouřílková alias Sugar Denny si nenechala ujít turnaj Clash of the Stars, kde byla jako fanynka a podpora pro svého nejlepšího kamaráda Tadeáše Kuběnku.

„Clash mě nikdy moc nezajímal, ale když Tadeáš řekl, že půjde, tak jsem řekla, že jo a podpořím ho, ať to stojí cokoliv. Když vyhrál, tak jsem to obrečela,“ svěřila se Denny pro Super.cz s tím, že ona sama by nabídku jít do klece Clash of the Stars zřejmě nikdy nevzala.

"Pořád mě o to někdo žádá. Ale já si nedokážu představit, co by mě mělo vyprovokovat k tomu, abych to reálně udělala. Jediné jsou asi dost zajímavé peníze, ale nemyslím si, že by měla organizace takový budget. A ani nevím, s kým bych se chtěla bít, nejsem násilný člověk a nikdo mě neštve tak, abych ho chtěla zbít v kleci. Takže nad tím neuvažuji a asi se to nikdy nestane,“ svěřila se jedna z nejznámějších českých influencerek, která byla ve výrazných růžových šatech naprosto nepřehlédnutelná. S róbou sladila také líčení, kabelku nebo boty.

"Příprava trvala asi tři hodiny, nejdéle trval make-up. U mě doma je neskutečné horko, takže cokoliv mi můj make-up artist namaloval, tak slezlo dolů. Bylo to náročné. Také jsem celou noc nespala a byla jsem ze zápasu svého nejlepšího kamaráda nervózní. Jako bych byla v kleci já,“ řekla s úsměvem.

Je to už nějaká doba, co Denny a Tadeáš rozjeli svůj velmi úspěšný podcast, kde často otevírají také tabu témata.

"Jsem spokojená tam, kde jsem. Podcast extrémně vyrostl a jsem za to ráda, protože mě to baví a dělám to se svým nejlepším kamarádem. Pro lidi je to takový rituál,“ dodala Sugar Denny.

Reklama

Další články

Načítám