Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Influencerka Dominique Alagia se může na první pohled zdát jako křehká dívka, avšak opak je pravdou. Kráska s italskými kořeny nám totiž prozradila, že by se ráda zúčastnila zápasu v Clash of the Stars. Bitva by se mohla uskutečnit už brzy.

„Velmi se na to těším, baví mě tedy K1, ne MMA. Určitě bych si to chtěla brzy dát, už mě nebaví čekat. Takže pokud mě bude chtít někdo vyzvat, tak může,“ svěřila se Dominique pro Super.cz s tím, že už v hlavě pár soupeřek má. Nechá si je ale zatím pro sebe.

„Jsou nějaké, které mi vadí z osobních důvodů. Pomlouvají moji rodinu, mě, a to mi vadí. S nimi bych si to i dala. Jsem zvědavá, kdo mě vyzve, a nakonec padne,“ řekla krásná brunetka, která si může jít pro rady také ke svému partnerovi Janu Michálkovi, který má za sebou už dva vyhrané zápasy.

„Byl pro mě hrozný stres ho tam vidět mlátit se, i když vím, že je dobrý a že to zvládne. Vyhrál to a jsem za to nejvíc ráda. Celou přípravu jsem mu pomáhala, vařila a snažila jsem se mu být největší oporou, jak psychickou, tak fyzickou,“ prozradila Dominique, která se kromě přípravy na možnou bitvu těší do Los Angeles, kam odletí na měsíc za prací.

Reklama

Další články

Načítám