Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od dětství věděla, co znamená být v hledáčku fotografů, a jak je vidět, i v dospělosti dělá všechno pro to, aby tomu nebylo jinak. Dcera slavné manželské herecké dvojice Lisy Rinny a Harryho Hamlina Delilah Belle Hamlin v sobotu slavila v Hollywoodu pětadvacáté narozeniny, přičemž vsadila na model, v němž bylo minimum prostoru pro představivost.

Delilah svolala své přátele na oslavu symbolicky do luxusního podniku Delilah, kam se nechala doprovodit svým přítelem Henrym Eikenberrym. S tím se poprvé představila v New Yorku na červeném koberci minulý týden během premiéry snímku Přeplněný pokoj s Tomem Hollandem, Emmy Rosum či Amandou Seyfried. I tam na sebe strhla veškerou pozornost, když si oblékla šaty, v nichž ukázala sideboob.

O víkendu byla ovšem starší z dcer slavného páru ještě odvážnější a nebýt černých string kalhotek, odhalila by prakticky všechno. Její šaty byly totiž z větší části lehounké jako pavučinka s výšivkou a zcela průsvitné. Model blondýnka, která se stejně jako její mladší sestra Amelia prosadila v modelingu, doplnila o koženou bundu, kterou ovšem při zbystření fotografů shodila z ramen, aby mohla naplno předvést svůj model ve stylu chytré horákyně.

Reklama

Další články

Načítám