Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Trvalo dost dlouho, než si toho někdo všiml. Ondřej Brzobohatý (41) požádal Danielu Písařovicovou (45) o ruku už před nějakým časem, kdy trávili romantickou dovolenou na Maledivách. Nevytrubovali to do světa, ale ani to netajili.

"Zásnubní prstýnek nosím od té doby pořád a nikdo si ho nevšiml," řekla Super.cz Daniela Písařovicová, která nám zásnuby na Maledivách potvrdila. Snímky s prstýnkem na Danielině levém prsteníčku zaujaly až díky charitativní akci pro organizaci Alsa, kde se moderátorka po delší době objevila na veřejnosti a Super.cz u toho nemohl chybět.

Zda bude svatba do roka a do dne, se uvidí. Každopádně pro Danielu to bude první velký den v roli nevěsty. Ondřej Brzobohatý už byl ženatý dvakrát.

Poprvé s produkční Johanou Indrákovou, kdy rozvod proběhl v klidu. Druhé manželství s Miss World Taťánou Kuchařovou mělo podstatně bouřivější konec, který stále ještě plní stránky novin kvůli uniknuvšímu dokumentu k církevnímu rozvodu.

Reklama

Další články

Načítám