Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V neděli večer se v New Yorku předávaly prestižní divadelní ceny Tony. Během slavnostního večera, který byl poznamenán probíhající stávkou scenáristů dožadujících se vyšších platů, se navzdory účasti řady známých osobností dostala do centra pozornosti herečka Lupita Nyong’o. Čtyřicetiletá držitelka Oscara za snímek 12 let v řetězech zaujala především výběrem oblečení. Místo společenské róby totiž zvolila kalhotový kostým na nahé tělo. Tedy téměř nahé...

Nejvýstřednějším kouskem jejího modelu byl totiž stříbrný plát pokrývající její poprsí a břicho. Ten byl vytvořen postřikem na vlastní tělo a byl dílem pákistánské umělkyně a návrhářky Mishy Japanwaly. Zahraniční média se pozastavovala rovněž nad hereččiným zajímavým pojetím malby na hlavě, která připomínala tetování.

Netradiční oděv vzbudil údiv a zvědavost zároveň, a tak herečka neváhala a zapózovala i bez saka, čímž dala jasnou odpověď na všechny překvapené a tázavé pohledy. Podobným způsobem zaujala loni i modelka Bella Hadid, jíž byly nastříkány šaty na nahé tělo přímo na přehlídkovém mole.

Reklama

Další články

Načítám