Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Francouzské festivalové Cannes je dalším místem, které jistě nezapomene na návštěvu anglické modelky a herečky Kelly Brook. Ta kam přijde, tam po ní zůstane závan jejího půvabu a vzpomínka na smyslnou ženskost. Kelly využila atmosféry slunného města k nafocení nových sexy snímků.

Není divu, že se dvaatřicetileté modelce v Cannes přihodil i ‚neslušný návrh‘ v podobě nabízeného miliónu liber za noc strávenou s ní. Štědrou nabídku učinil francouzský obchodník Nimrod-Frederic Kámer.

Kelly se nejprve oblékla do netradičně střižených černých plavek a pózovala v místní telefonní budce. V úterý pak následovalo focení v jednom z podniků na promenádě La Croisette v Cannes. Tam se oděná do zlatých flitrových minišatů s korzetem zdůrazňujícím její dekolt a úzký pas předváděla před fotografem. Balancovat přitom musela na štaflích před očima desítek přihlížejících.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám