Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Extravagantní kráska Sharlota Frantinová (27) svůj outfit nikdy nepodcení. Jinak tomu nebylo ani na filmové premiéře, kam zpěvačka dorazila v provokativním modelu. Na červeném koberci tak předvedla nejen své křivky, ale i většinu tetování.

Sharlota si nenechala ujít slavnostní uvedení novinky Transformers, kde byla rozhodně k nepřehlédnutí. V obepnutých šatičkách se šňůrkovými detaily v kině rozhodně budila pozornost. Letní outfit doplnila zpěvačka i šňůrkové sandály na podpatku, kterými celý model podtrhla.

Vyniknout dala i velkému počtu svých tetování. O které se v posledních letech stará její sestra, která je tatérka. Právě ji si zpěvačka před lety nechala poprvé vytetovat. „Inspirovala mě moje sestra, která je o sedm let mladší. Vnímala jsem, že jsme kvůli věku neměly takovou sesterskou vazbu. A svou první kérkou, která zosobňuje právě sestru, jsem jí chtěla říct, že ji mám velmi ráda a že mi na ní záleží,“ svěřila se Super.cz zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám