Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není to tak dlouho, co nám Natálka Grossová (21) prozradila, že novou lásku intenzivně nehledá. Ta totiž přijde vždy, když to nejmíň čekáme. A jinak tomu nebylo ani u oblíbené zpěvačky. Ta rok po rozchodu přiznala, že je zamilovaná.

„Jsem zamilovaná, je to ještě v začátcích, ale jsem moc šťastná,” sdělila pro Super.cz Natálka, která se s novým partnerem objevila už ve společnosti. Přišel ji podpořit na módní show návrhářky Martiny Pipkové Loudové, kde zpívala a mladý pár ochotně pózoval přítomným fotografům.

Natálky nový přítel je zahraniční hudební producent, se kterým spolupracuje na své nové tvorbě. A jelikož nepochází z Česka, mluví mezi sebou anglicky. Což zpěvačce nečiní problém, a jak vidno, prožívá krásné období.

Daří se jí také po pracovní stránce, má nabitý diář, vystupuje v muzikálech, dabuje, koncertuje, točí klipy a těší se na letní dovolenou. „V červnu ještě hrajeme muzikál Okno mé lásky a již příští týden máme čtené zkoušky také v Divadle Broadway k připravovanému muzikálu Troja, který bude mít premiéru 1. února, moc se těším,“ dodala Natálka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám