Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sedmé finále Hlasu ČeskoSlovenska se stalo osudným hned pro čtyři soutěžící. Kouč Pepa Vojtek (58) se překvapivě rozloučil s Danielem Mrózkem (18), který byl od začátku velkým favoritem soutěže.

„Cítím naprostou svobodu. Jsem rád, že už na mě nebude vyvíjen tlak soutěže, každý týden to bylo totiž silnější a silnější. Jsem rád, že konečně můžu za rodinou," svěřil se těsně po vyřazení zpěvák.

Danielovi vysněné vítězství nezajistilo ani tři týdny staré tetování. To si zpěvák pořídil v průběhu soutěže z toho důvodu, aby mu přineslo štěstí.

„Vybral jsem si motiv šaška, jokera, protože jsem měl kapelu Silly Joker a v té době se mi začalo ve zpěvu dařit. Z toho důvodu jsem si to chtěl zvěčnit," vysvětluje Mrózek, který zatím jinou „kérku“ nevlastní.

Je možné, že rituální tetování Danielovi ve skutečnosti štěstí přineslo a odchod z Hlasu bude pro něj začátkem nové úspěšné kariéry.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám