Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vyzkoušet si deset dní bez rodiny se ve středeční Výměně manželek tentokrát rozhodla Ornella Koktová (31). Svého manžela Josefa Koktu (67) a tři děti vymění za rodinu ve Štětkovicích ve Středočeském kraji, která vlastní restauraci.

Na Ornellu tak čeká špinavé nádobí nebo obalování řízků v hospodské kuchyni. Práce se ale trojnásobná maminka a influencerka rozhodně nebojí. „Mně se trošku splnil sen. Líbilo se mi ve škole, jak tam byly kuchařky a chtěla jsem si to minimálně aspoň zkusit. Takže jsem ráda za tu zkušenost. Musím ale zvýšit tempo, protože byly rychlejší,“ svěřila se na kameru Ornella při obalování řízků.

Ornella Koktová se ve Výměně manželek musela otáčet

Z toho, jak jí jde práce od ruky, byl překvapený i náhradní manžel Michal. „Nebojí se práce. Přijde mi, že se hecne, na just a musím. Dala to úplně s přehledem,“ pochvaloval si svou náhradní manželku, která se pustila i do mytí nádobí bez rukavic. „Samozřejmě, že umím mýt nádobí, ale Pepo, ty si nezvykej. Já ti uvařím, upeču sachr, ale nádobí jde za tebou,“ řekla se smíchem Ornella, která si pobyt v rodině užívala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám