Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lišácký pohled vydržel modelce, která vyrostla z téhle roztomilé holčičky, dodnes... Slavnou se stala přesně před deseti lety díky vystupování ve videoklipu k hitu Blurred Lines. Od té doby patří mezi nejznámější modelky, ale příležitostně se objevuje i ve filmech jako například Zmizelá, Vincentův svět nebo Jsem božská. Její největší předností, kterou také hojně a ráda ukazuje, je její tělo. Příroda ji obdařila štíhlou postavou a plným dekoltem, díky čemuž rozjela i úspěšnou značku plavek, kterou předvádí zásadně sama na sobě...

Jak už zřejmě tušíte, dívenkou na archivní fotografii, je Emily Ratajkowski (32), která ve středu oslaví 32. narozeniny. Rodačka z Londýna, která vyrůstala v Kalifornii a po prvním ročníku na univerzitě v Los Angeles zanechala studia kvůli modelingu, má bezesporu snovou kariéru. V osobním životě už to ovšem tak slavné není.

Ačkoli by ctitele mohla přehazovat vidlemi, na žádost o ruku kývla o čtyři roky staršímu filmovému producentovi Sebastianu Bear-McClardovi, jehož si také po krátké známosti v roce 2018 vzala. V březnu 2021 přivítali na světě synka jménem Sylvester Apollo a vše vypadalo zalité sluncem.

Loni v létě se ovšem provalila producentova nevěra, a dokonce ne jedna. Přestože Sebastian dělal všechno pro to, aby mu krásná Emily odpustila, nestalo se tak a modelka podala žádost o rozvod. Od té doby si Ratajkowski mírně řečeno užívá života a milenci se u ní příliš dlouho neohřejí.

Jen od rozchodu se Sebastianem se mluvilo o jejím románku s komiky Petem Davidsonem a Ericem Andrém, umělcem Jackem Greerem, DJem Oraziem Rispem a zpěvákem Harrym Stylesem. Podle některých zdrojů měla mít blízko i k Bradu Pittovi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám