Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Divácky nejoblíbenější hráčka Survivoru Johanka Fabišíková si splnila jeden ze svých snů, který si nosila v hlavě pořádnou řádku let. Konkrétně jde o úpravu nosu, se kterým nebyla spokojená. O své proměně informovala i své fanoušky na sociálních sítích.

„Tak, a je to tu! Tajemství prozrazené. Některým z vás se to podařilo odhalit už trošku dřív. Každopádně, sny si třeba plnit! Ten můj jsem si v hlavě nosila skoro 12 let. Nějaký čas to trvalo, než jsem se odhodlala udělat první velký krok k jeho naplnění. Ale raději pozdě než nikdy. Minulý rok na jaře jsem se rozhodla jít na konzultaci," svěřila se účastnice Survivoru s tím, že chtěla podstoupit drobnou změnu.

"Netoužila jsem po velké změně. Trápila mě špička, hrb a neplechu dělala i šikmá osa nosu,“ napsala Johanka na instagramovém účtu, kam připojila i několik snímků z procesu hojení, ale také samotný výsledek.

Půvabná blondýnka podstoupila rhinoplastiku krátce po návratu ze Survivoru. S finálním výsledkem je dle svých slov velmi spokojená.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám