Hlavní obsah
Článek

Jsou to tři měsíce, co si Aneta Vignerová (36) vzala otce svého syna Jiříčka, scenáristu Petra Kolečka (40) za manžela. Na svých sociálních sítích doposud sdílela pouze snímek jejich rukou se snubními prsteny.

"Někdy je v životě potřeba udělat nějaký razantní krok. Proč jsme ho s Petrem udělali, je jen naše věc. Byli bychom radši, kdyby naše rozhodnutí zůstalo déle utajeno veřejnosti, protože jsme ho udělali pro nás dva a našeho syna, pro nikoho jiného," napsala tehdy Vignerová, která se po třech měsících od svatby rozhodla sdílet pár dalších svatebních snímků.

„Nabyla jsem pocitu, že se s vámi chci podělit o jeden svůj krásný březnový den. Ať je to, jak je to, jsme přesvědčeni, že jsme na správné cestě a jsme šťastní. Děkujeme svědkům i všem, kteří sice nebyli na naší svatbě, ale jejich duše tam byly cítit,“ napsala modelka k jedné z fotografií, na kterých líbá svého manžela v obřadní síni a později i na terase s výhledem na Český Krumlov.

Známá brunetka neoblékla klasické svatební šaty, ale elegantní světlý kostýmek, ve kterém vypadala perfektně. V galerii se podívejte, jak to novomanželům slušelo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám